Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundbajs och en ren själ

Ett snedsteg trampar snett trampas ner i jorden smutsen vi går på fastnar på våra skor och vi drar med oss skiten vart hän vi går
runt i cirklar och ut på fester
vi dansar ramlar hånglar slåss med hundbajs fastnat på skosulor tills vi


trampar i något nytt

går i ett vått daggräs
på väg hem från krogen
med någon ny i armkrok
som du kommer ligga med ikväll
och aldrig ringa sen
fast du lovade

sneddar ni genom en park
den där uteliggarna sover och det blöta gräset
renar dina sulor och
förstör din klänning
när du faller omkull




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gerda
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-24 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda