Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävligt dumt

bakisskakande fingrar trummar på ratten
för att hålla mig vaken

fyra mil hem


ligger med någon jag inte minns
namnet på morgonen efter
jag vaknar tätt bredvid på soffan


saknar någon jag brukade ligga med
bara som vänner såklart (tyckte jag)
det var länge sedan nu


jag såg dig på stan
ville att du skulle komma fram, säga hej
först

när jag tittade upp igen var du
borta


det var jag som blev ledsen fast
det var jag som gjorde samma sak

i lite större skala bara


det var länge sedan, nu




Fri vers av Gerda
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-28 00:56



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda