Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanställd

Mamma, kan du hjälpa mig att laga?
Allt det som får mig att ligga vaken om nätterna

Kan du sy ihop mitt leende med mina tankar?
Det jag hoppas med det jag vet?
Allt jag sagt med det jag gjort?

Kan du laga min syn?
Den som ser att världen är skev

När det enda jag vill se
är mig med honom

Svara mig, mamma
Kan du sy ihop mig med någon annan?




Fri vers (Fri form) av Elise Abrahamsson
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-08 23:05



Bookmark and Share


  Quasimodo
En lite vemodig men kärleksfull text som får mig att minnans när min son då tre år gammal kom med en skadad humla till mig och sa: pappa kan du laga den!?
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Elise Abrahamsson
Elise Abrahamsson