Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätt

Jag kommer ge dig mina dagar
Om du lägger din hand i min
Ser in i mina blågröna ögon
Och säger "älskling, jag är din"

Jag kommer ge dig mina nätter
Om jag får ha dig nära mig
Inget annat kan få mig att andas
Än när du har mig nära dig




Fri vers (Fri form) av Elise Abrahamsson
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-27 00:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint i kärsamhetens spår
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Elise Abrahamsson
Elise Abrahamsson