Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvart

I nattens svindlande mörker
jag kryper från ljus till ljus
Det kalla saltet från mina tårar
blir till kristaller på din hud

Du håller ömt mitt huvud
stryker vattnet från min kind
Jag slåss för att få andas
i mitt huvud står allt still

Men hjärtat bankar högljutt
Det ekar i mitt bröst
Det darrar lätt på slagen
Reagerar på din röst

"Ta hand om dig älskling"
men jag vet inte hur man gör
Det sinneskrig jag slåss i
får jag ta med mig när jag dör.




Fri vers (Fri form) av Elise Abrahamsson
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-01 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elise Abrahamsson
Elise Abrahamsson