Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvin

Jag älskar aldrig nykter
det har sårat mig förut
Jag har lärt mig att saker utan början
också kan ha ett slut

Jag älskar aldrig nykter
jag var inte redo än
Men du var så vacker, och i vårkylan
fick du mig berusad igen




Fri vers (Fri form) av Elise Abrahamsson
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-01 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elise Abrahamsson
Elise Abrahamsson