Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnare

Viska lögner till mig
Vi lär av varann
Vita lögner för dig
Kom, det kan bli sant

När stjärnorna ramlar ner
Blir vi till världsstoft du och jag
Vem bryr sig om en vit lögn då?




Fri vers (Fri form) av Elise Abrahamsson
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-26 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns inga vita lögner.
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elise Abrahamsson
Elise Abrahamsson