Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titanic

Älskling jag kan vara din klippa,
om du vill vara min båt

Över livets alla vatten
Förbi isen och Titanic
Alla månader och dagar

~ utan dig.

Älskling jag kan värma dina läppar,
om du vill gömma mig inatt

Bort från livets alla måsten
Bort från isen i min bröstkorg
Bort från månader och dagar

Med mig själv.




Fri vers (Fri form) av Elise Abrahamsson
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-02 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elise Abrahamsson
Elise Abrahamsson