Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

post scriptum

förlåt att jag inte hann till middagen
hade fullt upp med att fåra pannor




Fri vers (Prosapoesi) av Zackari
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-09 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari