Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela säng

vi andas i otakt
du snabbare än jag


så jag håller andan och hoppas
på morgondag utanför fönstret
hallucinerar knappljud i sömndimma
muskelryckningar i benen och jag vet inte
om jag vill smälla till dig på käften
eller skeda vara nära känna mänsklig värme

andas ut andas in

upprepa




Fri vers av Gerda
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-09 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda