Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mat




Jag vill ha dig på en tallrik
Med en god sallad till
Kanske en mustig sås
Så jag riktig känner
Hur mina smaklökar vattnas
Vill njuta varje del av ditt kött
När jag har hela dig framför mig
Min tunga ska utforska min mat
Långsamt
Så det kittlas på dig
Jag vill mata mig med dig




Fri vers av Tess74
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-09 14:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott gotti gott gott ;)
2013-12-11

    ej medlem längre
Råkost! Smaskens
2013-12-09

    Dan Myrbeck
Visste inte att du va
kanibal!
2013-12-09

  Hon kallar sig poet VIP
Hot and spicy! Den kryddan gav mersmak.
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74