Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~snöflinga~

Snöänglar längtar efter en himmelsk omfamning

Saknar snöflingors än oförstörda skönhet

Högt i det sammetssvarta som skyn bär

Gäckar stjärnorna med sitt sken

 

Stjärnor ouppnåerliga likt en dröm, närvarande i en existens

Som inte längre finns

 

Som jordabunden människa, med tankar i de blå

Med längtan ibland som rister i själen

Efter det fullkomligt vackra, orörda sköra

Drömmer om snöflingor som likt änglavingar 

Som ljudlöst singlar ner och målar världen med tystnad 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 19:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~