Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar


Sluta hugga
Sluta bita
Sluta slå

Gamarna närmar sig sakta min kropp

Varför?
Jag rör mig
jag talar
jag är precis som förr!

Men ja syns allt mer
växer

Det finns bara en av min art!!

Ett enda exemplar


Det finns ingen som kan laga ett brustet hjärta
ett knäckt själförtroende
ett sårat sinne

De river
de skriker
de tar
allt de kan komma åt!

Ett val i världen:
Fly eller förgås?

Snälla, mitt liv är så kort
med tur upp till 90 år
av miljontals år i tiden.

Den lilla tid jag har här
låt mig leva den på mitt sätt

Ett liv som alla andras
-helt unikt




Fri vers av Skalet
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-03-14 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet