Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

coolt

 

 

tystnad tiger

 

 

distans

 

jag ska ha distans

till det som finns och känns

 

vad är det bra för...

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP