Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin-måndag

ny högtid vi infört
och hon sover redan,
den där jävla rumskamraten
och jag dricker upp hennes halvFULLA
glas vin

och skriver till en gammal
lite mer än en vän
som jag saknar

och saknar
mycket mer
än så




Fri vers av Gerda
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-10 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda