Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karta

vi alla vandrar på livets stig

vi föds

vi lever 

saker sker

rör om

påverkar oss

på ett eller annat sätt

till de människor vi blir

till hur vi agerar i olika

situationer som må dyka upp

gåva till dina barn 

en kärleksgåva

som ger glädje

inspiration

förståelse

till hur 

varför

saker sker

hur de själva blivit påverkade

under livet

livskarta från då

de kom till världen

när de tog sina första andetag

ger dem hopp

livsglädje

en karta om händelser i samhället

händelser i deras egna liv

vid speciell tidpunkt

sammanhang

samband

knyts samman i en väv utav gullstoff

där livet formas

där vi växer som människor 

på vandring på en resa 

som kan vara omtumlande

kärleksfull

rolig

jobbig

om vartannat

allas vår livskarta ser olika ut

men viktigast av allt

den ger dig

livskraft

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-10 18:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat med känsla ;) GILLAS!
2013-12-11

  anits VIP
Mycket bra och tankeväckande skrivet,
2013-12-11

  Maria Sundelin VIP
Livets karta är bra, bara vi får fylla den själv
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77