Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..Kom

Har börjat drömma om dig
även med öppna ögon
när du finns omkring mig
jag är vaken...

Därför kan du kännas
kusligt nära
fastän det bara
är min fantasi...

I mitt huvud blixtrar
bilder förbi
alla utav dig
och när du tittat på mig...

Det är något med hur du finns
som rör vid mitt hjärta
kanske blir det allt jag minns
du mer än en frisk fläkt...

Så nu drömmer jag igen
vill så gärna tala om
nyfikenhet du väckt
jag vill säga

... kom

Du i mitt hjärta
du är någon som satt spår
någon som är speciell för mig
du har fått mig att känna något underbart

jag placerar dig
på en speciell plats
i mitt innersta

väl omsluten

där bevarar jag dig
och minnet av oss
för alltid

och den biten av mitt hjärta
släpper jag aldrig ifrån mig

En del av mej...

(Axplock ur mina skrivna dikter)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 264 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-10 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbar, fin
2014-03-13

    Monica Kvist VIP
Så vackra ord kan bara komma från en mycket vacker själ
2014-02-04

  Rise Little One
Kärleksfulla ord flödar från ett gott hjärta...
2014-01-04

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-12-15

  Eliza-69
verkligen fin
2013-12-11

  Angel of love
Jätte fin text.
2013-12-11

  Kajsa Karin VIP
Vackert!
2013-12-10

    ej medlem längre
Oj vad fin
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis