Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst


För oss mäktiga
lätt ana att ett rosblad
faller med vinden.
För fjärilen
som kommer med själva vinden
är det oberäknelig.

Hur ska jag ha förståelse
för ditt fall
när jag själv har kommit med det du kom
om jag inte ändrar inställningen till livet
att jag inte är centrum till allt.

2013-11-29




Fri vers (Fri form) av Nala VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP