Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det jag minns

Jag har gått i cirklar
och gått
långt tillbaka
till före mina spår

jag har upplevt
stunder
av möten

från en tid
då jag inte
lämnat avtryck

eller
har minnena
korsats mellan
inget jag
andras jag
och jag

min inre låga
brinner nu som då

som den alltid gjort
sen den tändes
mellan stjärnorna

men är det
gravitationen
som drar

mot förvirrande
minnesfragment

som jag aldrig
upplevt med mig




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-11 09:36



Bookmark and Share


  Nina.H
Helt underbar.. den berör!
2013-12-19

  axveronika
Väl fångat asteroidstoft!
2013-12-17

  Bo Himmelsbåge
Grattis till uppmärksamheten!
2013-12-17

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet.
2013-12-11

  Angel of love
Väldigt bra, kram
2013-12-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
det är en själslig magnetism som drar
i en retroanterograd
2013-12-11

  Jesse Jöns Tufve
Du har en fullträff här i god skrivarkonst. Mycket välformulerat. Det här är konst.
2013-12-11

    ej medlem längre
mycket bra..
2013-12-11

    ej medlem längre
beörande skrivet..
2013-12-11

  Lars Hedlin
Mot tider innan mot tider som kommer ..mot källan..mot livet..kram
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP