Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daddycool.

du är dum i huvudet i 18 och mer.

stjärna i spegeln, skräp utanför

självutnämnd livsfilosof med flaska och slag i hand.

du skiter med munnen och liknar din röv.

full av hybris och hög av sprit

du är fadern som inte finns
och du är fadern som gör sig påmind.




Fri vers (Fri form) av Asta Kass
Läst 352 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-11 10:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det var som fan ! Likväl en farsa.
2019-07-30

  Pot Pourri
skön pinpoint satt på pränt. enkel arg och tuuuung eftersmak av sista dubbelraden. Gott läsa. Heavy magkänsla huuu... Tack för publicering och möjlighet a-t-t ta del av detta!
2013-12-11

    ej medlem längre
aaaah, fullständigt briljant! älskar hur du byter ut och förväxlar orden, och hela den grejjen. bokmärker din skitfarsa!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass