Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre tider




Är det bara jag som är vilsen
I den mörka skogen
Är det bara jag som känner sorg
Jag måste härifrån
Hitta vägar ut
Från mörkret
Som omsluter mig
Livet måste bli bättre




Fri vers av Tess74
Läst 141 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-11 11:39



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Snart blir det ljust igen, du ska få se. :)
2013-12-11

    ej medlem längre
Vet hur det är där...

2013-12-11

  Stefan Albrektsson
Starkt. Den som söker finner - både vägen och livet... så håll ut, upp med blicken... mörkret övervinner inte ljuset.
2013-12-11

  Lars Hedlin
Vet den känslan du är inte ensam vännen..varm kram!
2013-12-11

  justine fox
Det blir det, plötsligt!
2013-12-11

  Eliza-69
Kramar om i mörkret <3
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74