Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i smyg skålar vi livet med Rei för Ki i alla tillåtande former. Kom dansa dina normer... Kom. För ber man får man, och nåde den som anser sig vara Gud..... ;)


tuff läkning; borde finnas Skolor även för emottagare...

 

jo jag kan visst sända dig energi
var vill viljan ha den
till vad och varför

så må så ske enligt dina önskningar men
var den än landar landar den exakt där den behövs
om än som upplevd negativ

that's Rei Ki

för 'kanalen' inte ens att blanda sig i

 

önskar du Rei 
önskar du Ki

 

önskar du Rei Ki

 

så öppna
tacka
ta emot

 

tacka igen för resultat
tacka inte 'kanalen'

 

tacka det du valde ta emot
(om än totalt emot din önskan)

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pot Pourri
Läst 271 gånger
Publicerad 2013-12-11 15:38



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tackar för fakcla. Behövde den som ledsyn. Till större ljus.
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri