Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt Nürnberglagarna

Enligt någon slags atavism
var jag inte med
såg inte arisk ut
liten småbröstad grönögd
med mörkbrunt hår
jag måste bort
för jag hade inte
blåa ögon stora bröst och höfter som man kunde föda många barn med
kunde inte föda
kanonföda
mina syskon var blonda blåögda potenta
herregud
jag var 13 år




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2013-12-11 18:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nationalsocialismen bygger på en djävulsk kvasivetenskap.
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP