Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt och sansat

du står vid reflektionen
i snårigaste skedet
säger

"det är mainstream att gå och dö. så imorgon ska jag leva."




Fri vers (Prosapoesi) av Zackari
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-11 19:37



Bookmark and Share


  Tino
Ojoojj, så bra!
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari