Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaniljdrömmar




Jag är som en vaniljdröm
Vit
Fluffig
Lite söt
Och fylld av små hål

Jag har en hård yta
Men på insidan smälter jag fort
I din mun

Och kommer du riktigt nära
Och smakar på mig
Så får du vaniljsmak över hela läpparna
Men akta dig
Jag kan fastna i tänderna




Fri vers av Tess74
Läst 156 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-11 22:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Men man kan ju alltid borsta!
2013-12-12

    ej medlem längre
Hihi du è vanilj!
2013-12-12

  Lars Hedlin
Yes yes helt fantastiskt bra ;)
2013-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sött med lite bitter eftersmak! Kul!
2013-12-12

  Carina Bendix
Hahahaha, jättebra! ;)
2013-12-12

    Tollwut
Grym!!
2013-12-11

  Hon kallar sig poet VIP
Alla är en socker för sötsaker :)
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74