Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krälar




Har du någonsin varit så tom
Att tomheten känns välkomnande

Har du gråtit tårar
Som inte syns
Bara i hjärtat

Du ifrågasätter dig själv
Vad du har gjort
Hur du ska krypa upp
Ur det mörka

Platserna flyter förbi
Ögonblick av lycka

Sluta kräla
Hjärnan skriker
Börja leva!




Fri vers av Tess74
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-12 08:57



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Ja, visst har man varit där..bra beskrivet.
2013-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag tror de flesta medvetna människorna känner igen denna känsla, som du fint beskriver.
2013-12-12

  Hon kallar sig poet VIP
Exakt så rätt träffat!
2013-12-12

  Angel of love
Tyvärr många som känt så där...
Men inne i varje kropp tror jag ärligt det finns en styrka att ta sig upp igen...
2013-12-12

  Lars Hedlin
JA den känslan har jag känt ett par gånger...kram
2013-12-12

  Maria Natasja
OH ja....där är jag ofta!

Bra skrivet om en känsla som känns igen!
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74