Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John





Happiness is a warm gun
spelas på radion

din röst
suggestiv
levande

du blev ett offer
ett byte
för en warm gun

sång menad som en kärleksförklaring
ser ditt ansikte
arrogant
kaxig uppsyn
rebell

ibland mjukare
varmt leende
ibland spottande på
dina ryggdunkare

visade dig så naken
som du var
behövde inte skyla dig

följde din egen kompass
mot en värld fri från våld
kanske naiv
men i så fall
är vi alla naiva
som tror på kärleksbudskapet


happiness is a warm gun ??




Fri vers av björk VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-12 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP