Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Så blev det inte
som jag tänkte

Så blev det
som jag inte tänkte

Livet går
egna vägar

Jag följer
den vägen nu

Tänker inte
längre

Hur det ska bli

© YM Bohman-13




Fri vers av Njord
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-12 10:38



Bookmark and Share


  erkki
Livet ska vara som forsränning med kajak. Tänkte du så när du skrev? Fint!
2014-01-04

    ej medlem längre
Träffande och sant om livet.. bara att slänga kartan och åka med
2013-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Ang. slutet - det är också ett vägval.
Bra disposition!
2013-12-12

  RitaBrunner
Hur man än planerar sitt liv så blir det aldrig som man tänkt sig. Då är det bäst att bara tacka och ta det som det kommer...

2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER