Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från strand till strand

jag är alltid närmare
ett jag som stannar
i kistan
ryms knappt minnena
i kistan
ryms knappt jag

går alltid vidare
från strand till strand
blåser tankarna
förbi
ljudet av vågsvall
kommer ändå
vidare
någon går ändå vidare

trots att vi alltid är närmare
jag som stannar
fixerade
kommer vi falla
i sömn

komma kistor flytande
komma oss till mötes
på vågsvall
salt så att ögonen tåras -
någon kanske minns
går vidare




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-12 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari