Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trevar i mörkret

farliga tankar kommer i hjärnan

det är de som lämnar svarta spår

rysningar av oigenkännlighet




Fri vers av Kim VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-21 13:58



Bookmark and Share


  Maria T
Så är det ibland
2013-12-29

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP