Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vänskap


Du


Du är du och jag är jag

Jag kan vara som du

Du kan vara som jag

Vi har mycket gemensamt

Eftersom vi båda är människorna

Vi båda älskar varandra

Prata, skratta, gråta, bråka och förlåta

Vi är vänner för livet, något man inte kan tar för givet




Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-12 23:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl fångad sanning
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas