Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens problem

Fångat,
lurat bara det.

Ingen har sett.

Oro finns till alla.

Vad kan man göra, vad kan det framkalla?

Ingen vet, ingen vågar.

Hur kommer framtiden ser ut dessa dagar?

Orsak och
Konsekvenser.

Nu är det viktig att tänka efter















Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-07 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant. Det vi gör idag får vi betala för imorgon.
Tänkvärda ord.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas