Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardags lycka och tur

Stora regn droppar splashar mot den stora gamla fönster glas,
det bli en kylig mysigt dag idag.

Att sitta skyddat och varm.

Vilken lycka.

Vilken tur vi har att bara lysna hur droppar tickar mot var tak,
som är precis färdig fixat.

Dags att hämta en tisane
och ser det sista regn droppe trilla ner på altanen.












Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-17 01:22



Bookmark and Share


  louisegirl
Det är det lilla som gör livet till njutning...
Bra förmedlat!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas