Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu!

Inte nu....

och där var du

Har vi redan mötts på en annan sett?

På något viss,
allt kändes helt rätt.

Din energi och mitt,
ett underbart ögonblick

Vi gav varandra en stort kram när vi tittade på varan

En känsla som sällan har kommit fram

Vi både ler............

Upptagna tyvärr

Vi inte kan bli i kär

Inte nu..................

Inte nu kära du




Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-13 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert. Och vemodigt.
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas