Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara 3 månader kvar

Ditt liv rinner genom min hand som lös sand.
Jag vill gärna ger dig en stadig kram.
Men turs inte.
För att din kropp känns annorlunda och svag, bara ofattbar.

Du kämpar, kämpar och kämpar som en oslagbart kämpare
men glider långsamt bort.

Din ansikte, som är tårögda,
Fick jag ser, din rädsla.
Du glider vidare bort till det okända,
så ofattbar det är.

Att säga farwel låter ganska hård.
Men som specialisten sa,
Du har bara 3 månader kvar.
Även om jag tycker att det är otroligt svårt

Det är fortfarande ofattbar, känns nu så att cancer bara tar.
























Bunden vers (Tanka) av Cymbaline Andreas
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 02:42



Bookmark and Share


  louisegirl
Berör ända in i hjärtat <3
Fint förmedlat om denna svåra sjukdom.
2015-09-26

  Connie
Starkt berörande, skär in i varje nerv!
2015-02-08

  bumerang
Svåraste svåra att forma ord kring.
Du gör det bra.

2015-01-06

    ej medlem längre
Bland det Värsta här i livet: cancer.
Så fint och ömt du beskriver det.
Sån Ofattbar sorg.
2015-01-06

    ej medlem längre
Texten känns stark. Du förmedlar det svåra väldigt bra!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas