Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks kris

Känner du mig?


Jag känner inte dig längre!


Vad har hänt alla dessa år


Vi var sådana människor som delade allt, liksom skratt och tårar


Skulle det vara så att vi människor bara förlorar


Så händer det otänkbart


Det gör så väldigt ont i hjärtat


Vilken smärta



Nu finns det

Två människor som gråtas

En lite brasa som bara behövde börja om eldas

Vad modig de var


Hoppas att de hittar deras kärlek igen
som fortfarande finns kvar.














Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-15 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas