Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vidare analys skulle vara överflödig



känna när livet kommer
smygande

på en djurstig
jag är hungrig

önskar mig hem
till din famn

öppna, stäng ej
igen som förr

låt mig in
i huset

hjärtat
















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-13 18:26



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vackert
Applåd
2013-12-19

  Lars Hedlin
Applåd! ;)
2013-12-14

    ej medlem längre
Bravo Lena!
2013-12-14

  Suzy med punkterna
Superbt poetat!!!
2013-12-13

    ej medlem längre
Älskvärt kort stig, denna dikt.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP