Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärngymnastik


Att brottas med Gud

Att brottas med Gud
innebär nog mer hjärngympa
än huvudkoppling




Fri vers av Assar
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-13 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar