Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla olika

många pratar och
pratar men får sällan
något sagt

Ordekvilibristen
svarade lakoniskt
...jaså..

Fröken Muntergök
blev kär i Herr Dysterkvist
...- . Hur gick det sedan ?




Bunden vers av Assar
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-31 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar