Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Björk

Där står du ju fröken Björk
så chic och modemedveten
som ändrar färg med årstiderna


snart ska du på catwalken premiärpromenera
iklädd vårljusgrön kjol och blus
som längre fram skall bytas ut mot något
i mera klorofyllmättad ton

genom salongen går ett sus
när du mot hösten dyker upp i
kantarellgul kreation
bravo bravisimo

men frågan är om du ej ändå till sist
är som allra bäst när du står där naken
i kvistviolett
visst är du kokett




Fri vers av Assar
Läst 357 gånger
Publicerad 2016-01-31 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar