Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig själv i främlingen

Fånga en strimma - av all den godhet
som ändå finns uti världen

Först när du fått insikt
kan du leva det liv
du alltid drömt

Mången har undrat
över livets mening
att hjälpa - gör det meningsfullt
även för andra

En vänlig blick -en hjälpande hand
ett brev - kostar så litet - men
betyder så mycket

Verklig kärlek skapas
genom ständigt
positivt tänkande




Fri vers av Assar
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-29 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Godhet
Insikt
Hjälpsamhet
Vänlighet
Positivitet
Kärlek

Ger ett liv !
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Assar