Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egna tankar...

Idag tänder jag ljus.
de brinner hela dagen

De ska brinna tills dagen blir till ände.
ska föröka få tillbaka känslan jag kände.

Att livet med mig inte alltid varit enkel.
Känns de som var ett enda långt sekel.

Men tanken finns ju alltid
samma tankar dyker alltid upp hos oss.


Om jag ändå kunde göra nått ogjort.
jag försöker att inte vrida tillbaka tiden.


Nu lyser ljuset,
de lyser ljust nu för dej.
de lyser ljust för kärleken.

De lyser för att värma.
De lyser för att få fram lågan.

Ljuset ger mig svar på denna frågan.

Jag vet och jag hatar att jag älskar dej
men mer kan jag ej säga dej
brinner lågan dag o kväll

Ja tillomed
natten lång.

Att andas har jag slutat med att göra.
Tänk att få din röst höra.

Tänk att få känna den värme,
dina händer tillförde.


En del av mej...

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande!




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 254 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-14 07:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar
2014-01-13

  Fem hjärtan VIP
Väligt vackra och berörande rader!
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis