Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är vad det är att vara människa

























jag hör dig gråta
jag känner dina tårar falla

över min hud
någon säger

det är vad det är att vara människa
inte inlåst i en bur

jag ser dig kämpa
släpp taget

jag hör dig säga
släpp taget

men håll tag i dig själv
du har så många fina

minnen
och du kommer alltid

tillbaka
till dig själv

det är vad det är att vara människa




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-14 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén