Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten?

Jag frågade dig:
Perfekt?
Var du någonsin det?
Var du någonsin du?
Var du någonsin min?
Men du frågade mig:
Perfekt?
Är du verkligen det?
Är du verkligen du?
Är du verkligen min?
Så vi flydde
Från det perfekta
Från oss själva
Från varandra
Till verkligheten




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Chaichai
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-14 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai