Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska vara tyst nu





Jag tänkte
Att det här skulle bli en text
Där jag inte skriver om dina läppar
Och hur jag drömmer
Om att få äta dom
Som glass
Med chokladsås
Och fingra på dom
När jag ser in i dina ögon

Nej jag ska inte nämna det
Och inte heller ska jag tala om
Hur omedvetet sexig du är
Och att jag vill se dig med håret
Klistrande mot din hud

Jag tänkte låta bli
Att få dig förstå
Hur mycket jag åtrår dig
Och hur dina ord träffar
Varenda del av mig
Likt elektriska stötar
Men jag kan fan inte

Nej jag måste bara få säga
Du är så förbannat vacker
På alla sätta och vis
Och jag vill läsa dig
Om och om igen
I min bok
Som jag ska bläddra
Bredvid dig i sängen
När natten kommer




Fri vers av Tess74
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-14 18:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket bra!
2013-12-15

  Carina Bendix
Vackert!
2013-12-14

    ej medlem längre
Otroligt bra skrivet
2013-12-14

    ej medlem längre
Som ett missbruk..svårt att låta bli. Och träffande beskrivit
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74