Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi gå på dejt?




När du och jag går på dejt
Ska jag dricka dina ögon
Suga på dina läppar
Smaka på din hud

Sen dansa med dig
Hela natten
Efter en måltid
Med vin
Mellan dina bröst

Och där ska jag
Suga i mig
Av din frukt
Som jag trånar

Och vill du bara äta vispgrädde
Med mig
Så funkar det också
Bara jag får
Smygkika på dig
Med mina ögon
Som vill genomborra dig




Fri vers av Tess74
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-14 21:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En aromatisk smak av livet! ,)
2013-12-15

  Maria Natasja
Se där ja!!

Hett och blossande beskrivet.
2013-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Het eldig önskan! I fin text.
2013-12-15

    ej medlem längre
Fiery ecstacy, well done
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74