Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andedual

att skriva
att andas ut min själs
kraft

varandes existens
nollpunkt till allt som
är

sinnet stilla
kroppen väntar

min andes hemvist
hjärtats fulla uttryck

jag skrattar
jag gråter

smärtan är outhärdlig
var är du
min existens mening
allt som är från tidernas begynnelse
möts nu i detta nu
allt som är
en separation av enheten till två motpoler
möts
blir åter igen en ande
smälts samman

inget saknas
inget behövs
fullständigt inre lugn

jag,vi är komplett




Prosa av Desire'e
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-15 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e