Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tillåter

månens sken
väcker min dova femenitet

passion av att vara kvinna
magi

det dolda
jag tillåter att vara
vara den jag är när även solens sken
möter mina sinnen

fullt ut jag låter mig vara den kvinnliga
skapelsen jag är menad av vara

inga förbud
inga begränsningar

jag omfamnar mörker och ljus
motpolerna i mig

låter mig föras in i ljus av varande
kunskap av allt som är sant
kärlekens ursprung
det sanna varande
ren existens




Prosa av Desire'e
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-15 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e