Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå vidare...

Nu släcker jag ner tankarna om dig
Det är risk att jag blir förvirrad

Två själars ljus har nu brunnit ut
Jag behöver gå vidare i min strävan
Om äkta kärlek skall infinna sig
Så är det knappast här hos mig
Och med största sannolikhet
Inte där hos dig

Farväl min längtan
Dina ögon skvallrar om livskraft
Det gör mig åtminstone glad

Kanske möts vi åter
En annan tid en annan plats
Min sorg höll på att komma åter
Kanske behövde jag känna smaken
Just där i dina ögon
Förtrollad för en stund
Nu vänder jag bort min blick
Kärlek och saknad

hör som du vet

Inte ihop
Inte i längden

Bara i tiden som vi själva
Uppfann
Så nu släcker jag ner tankarna om
Oss
För den bästa av evighet
Finner jag ingen annanstans
Än nu

Är inte bra på farväl
Men självklart vill jag dig väl
På din resa framåt

Där andarna skjuter på
Och ljuset likaså
Tack för en tid

Om än så märklig och sann
I ett universums vrå
Där kärleken spann

Känslor från gud
Far väl min vän
Mystiken tätnade aldrig

Bara känslor som en lotto maskin
Och som du säkert vet
Vinner man sällan
Men hoppas du har turen med dig.....

En del av mej..

(Axplock ur min skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande!




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 531 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2013-12-15 09:16



Bookmark and Share


  Kim VIP
Känslofyllt och fint skrivet! Fastnar särskilt för frasen När andarna skjuter på...
2014-01-07

  aol
så fint svingar du pennan,
2014-01-07

  Rise Little One
Ett vackert och berörande farväl.
2014-01-04

  Nina Nightwish VIP
Vackert och talande
2013-12-25

    ej medlem längre
Jag älskar hur du fått till rimmet att
"Om än så märklig och sann
I ett universums vrå
Där kärleken spann ".

Det är så fruktansvärt fint. Jag blir så oförklarligt ledsen, samtidigt som min gåshud skvallrar över din fenomenala skrivarkonst.


2013-12-21

  Maj-Lis VIP
Berörande
2013-12-19

  Maria Natasja
Att vända om efter något som var...

väldigt väl beskrivet och du skapar verkligen känsla i dessa rader..

men lämnas berörd!
2013-12-19

  Lindha W Gustavsson
Ett vackert "farväl"!
2013-12-17

  Lena Själsöga Keijser
du skriver
längtan

du skriver själens hav

vacker
är din penna
2013-12-16

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fina och berörande rader!
2013-12-15

  Björn Björkegren/Blue Bear
Touching!
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis