Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gatans lag

en verklighet som många
lever i

de säljer sin själ och utsätter sin kropp för våld
allt för pengar och materiellt som lockar

de skadar sig själva och andra
med kniv och vapen

blodet som rinner från deras kroppar
är inget mot den skada
dom djupa sår
deras hjärta
deras rena själ får

mörker omsluter

ljus är deras rätta tillvaro
där kärlek är det som kan fylla deras
inre tomhet

en utsträckt hand
om hjälp




Prosa av Desire'e
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-15 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e